Om oss - Nordfjord Installasjon AS

Go to content- OM OSS -

Nordfjord Installasjon AS er et installasjonsfirma som holder til på Bødal i Loen. Vi utfører alle typer installasjoner (unntatt EKOM) og oppdrag med lang erfaring og med gode referanser å vise til. Vårt primære dekningsområde er Sogn og Fjordane – Møre Og Romsdal – Oppland – Hordaland. Med fagbrev tatt i 1993, og nødvendige oppdateringer innen bransjen, står vi sterkt rustet mot de oppdrag som ønskes utført.

Vårt spesialfelt er Landbruksinstallasjoner
Landbruksinstallasjoner stiller store krav til faglig dyktighet og korrekt utført arbeid. Vi har kompetanse på landbruk, og har installert en mengde fellesfjøs, broilerfabrikker, grisfjøs, etc. Dette er et marked vi etthvert har opparbeidet oss en meget høy kompetanse som gjenspeiler seg på gode tilbakemeldinger og lojale kunder.

I denne bransjen er dagens kunnskap og kompetanse ofte ikke det samme som gårsdagens!

Som en Ahlsell Partner tilbyr vi deg som oppdragsgiver et komplett sortiment, enten det er jobber med service eller entrepriser.

Ahlsell har lang bransjeerfaring når det gjelder elektroinstallasjon. Sortimentet består av kabel og installasjonsmateriell, apparater og sentraler samt belysning og varme fra ledende leverandører. Vi har også komplette systemløsninger innen data/tele. Har du spørsmål vedrørende materialvalg eller av teknisk art, hjelper Nordfjord Installasjon AS deg gjerne. Vi er dessuten eksperter på prosjektleveranser og rådgivning.

Med vennlig hilsen

Finn Arve Hoem
Daglig leder

Back to content